Home

WINSTON & CO Bakom denna rubrik döljer sig en skön gastronomisk klo som vi vill flagga för redan nu, 27 & 28 november samt 4 & 5 december kommer vi att lansera den efterlängtade 2002 POL ROGER ‘CUVEE WINSTON CHURCHILL’ i The Champagnebar by Richard Juhlin i Stockholm.

Vi passar samtidigt på att servera chapas (champagne-tapas) på den exklusiva och odlade störkaviaren CARELIAN CAVIAR från finska Karelen. Ni kommer att ha möjligheten att prova chapas eller köpa hela 30 gramsburkar av de tre kvaliteterna: Baerial Malossol, Finest Baerial Traditional, & Baerial Black. För att få till bästa möjliga logistik kring detta kommer man att behäva förboka sin Winston & Co. Perfekt att få prova innan julklappsinköpen görs eller innan inköpen till nyårsupén är färdigplanerad… 

winston_churchill

WINSTON&CO

1 glas 2002 Winston
sashimi på salmalax, avokado-crème  – BAERIAL MALOSSOL
smörstekt toast – FINEST BAERIAL MALOSSOL
äggröra – BAERIAL BLACK
PRIS 795 sek

(med viss reservation för dagspriset på kaviaren från leverantören)

Carelian Caviar Collection

Samt följande går att förboka:

30 gram BAERIAL MALOSSOL

med smetanarödlök samt smörstekt toast à PRIS 795 sek

30 gram BAERIAL BLACK

med smetana, rödlök samt smörstekt toast à 795 sek

30 gram FINEST BAERIAL MALOSSOL

med smetana, rödlök samt smörstekt toast à 995 sek

 CARELIAN CAVIAR WITH CREAM ON ALMOND POTATOES AND SORREL

MER INFO & BOKNING HÄR

OBS ENDAST FÖRBOKNING AV ER KAVIAR KAN SKE.

Vi bokningen ange vilken vilken dag ni kommer samt vilken kaviar ni önskar förboka.

Exempelvis: torsdag 27 november, 2xWinston&co samt 1 burk FINEST BAERIAL MALOSSOL 

LÄGG DIN BESTÄLLNING på sommelier @ telia.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s