Home

Champagne Food Inspiration from various restaurants round the world …

Unknown-1

GASTROLOGIK – STHLM – maräng, kycklinglever, inlagt äpple

photo: Erik Dahlström

pepparotsglass, ‘crumble’

GASTROLOGIK – STHLM – pepparotsglass, ‘crumble’

photo: Erik Dahlström

ungsbakad rotselleri, syrad grädde, riven griskind

GASTROLOGIK – STHLM – ungsbakad rotselleri, syrad grädde, riven griskind

photo: Erik Dahlström

dykfångad pilgrimmsmussla från Trondöy, puré på haverot (föregångaren till svartroten)

GASTROLOGIK – STHLM – dykfångad pilgrimmsmussla från Trondöy, puré på haverot (föregångaren till svartroten)

photo: Erik Dahlström

24månaders Vrångebäck från Almnäs Bruk i Västergötland

GASTROLOGIK – STHLM – 24månaders Vrångebäck från Almnäs Bruk i Västergötland

photo: Erik Dahlström

Unknown

photo: Erik Dahlström

råmarinerad pilgrimmsmussla med blomkålscrème, forellrom, dill, citronett, dillfröskorpor

CHEF MATTIAS LARSSON – STHLM – råmarinerad pilgrimmsmussla med blomkålscrème, forellrom, dill, citronett, dillfröskorpor

photo: Charlie Drevstam

maaemo_food2

MAEEMO – OSLO – østersemulsjon – Chef Esben Holmboe Bang

photo: Jimmy Linus.

maaemo_food1

MAAEMO – OSLO – kjørvel og sellerirot  – Chef Esben Holmboe Bang

photo: Jimmy Linus.

Svensk hummer Smögen

Swedish lobster from Smögen

Ostron från Bryggudden Grebbestad

Swedish Oysters from Bryggudden Grebbestad

Truffle potatoes

Truffles potatoes – PM&vänner Växjö – CHEF ANDERS LAURING

Sushi at Råkultur Sthlm

RÅKULTUR – STHLM – sushi – Chef Sayan Isaksson

sushi fast-food at Alex 110826_399

 

ALEX SUSHI – OSLO – sashimi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s