Home

GASTROLOGIK – STHLM – maräng, kycklinglever, inlagt äpple

Unknown-1

GASTROLOGIK – STHLM – pepparotsglass, ‘crumble’

maräng, kycklinglever, inlagt äpple

GASTROLOGIK – STHLM – ungsbakad rotselleri, syrad grädde, riven griskind

ungsbakad rotselleri, syrad grädde, riven griskind

GASTROLOGIK – STHLM – dykfångad pilgrimmsmussla från Trondöy, puré på haverot (föregångaren till svartroten)

dykfångad pilgrimmsmussla från Trondöy, puré på haverot (föregångaren till svartroten)

GASTROLOGIK – STHLM – 24månaders Vrångebäck från Almnäs Bruk i Västergötland

24månaders Vrångebäck från Almnäs Bruk i Västergötland

GASTROLOGIK – STHLM – butter

Unknown

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s